Viaplay vinter – Se alla dina favoritsporter i höst!

Vintern är på ingång och det betyder att vintersporterna snart drar igång. Längdskidor, alpint, backhoppning och freestyle. Listan kan göras lång på vad det kommer att bjudas på i vinter! Detta är såklart någonting man, som sportfantast inte vill missa och Viaplay vinter kommer sända allt detta och mycket mer från NENT Group under höst och vinter.  

Vi är fullt medvetna om att det kan vara svårt att hålla koll på alla streamingtjänster och vad de erbjuder för program, och därför tänkte vi i denna artikel gå igenom allt du behöver veta om Viaplay vinter!  

Vart kan jag se vintersporten?  

Du kommer kunna se ett urval av vintersporterna live på både TV6 och TV10. Utöver detta så kan du dessutom se alla andra program som NENT Group har rättigheter för hos Viaplay. Beroende på vilket av paketen du väljer hos Viaplay så kommer du därför också få olika utbud av program som exempelvis NHL säsongen. Välj vad som passar dig bäst helt enkelt!  

Hos Viaplay kommer du också ha möjligheten att se tävlingar i efterhand om du skulle missa någon. De har nämligen eftersändning i upp till 48 timmar efter avslutad sändning. Så om du inte kan se en tävling live så kan du istället titta på den när du själv har tid (och är du duktig på att hålla dig ifrån sociala medier kan du till och med undvika att se vem som vinner!)  

Vilka abonnemang kan jag se vintersporten med?  

Viaplay har flera olika abonnemang du kan välja på, och det är två av dessa där det ingår sport i tablån. Här nedan listar vi de paket du har att välja mellan beroende på vad som passar dig bäst:  

Viaplay Medium  

Om du har Viaplay Medium så kommer du få tillgång till all vintersport tillsammans med andra ligor och sporter såsom Bundesliga, UFC och UEFA Europa League. Samtidigt så ingår också all deras utbud av film och serier. För Viaplay Medium betalar du 329 SEK i månaden.  

Viaplay Total  

När du har Viaplay Total så ingår allt av det som ingår i Viaplay Medium, plus fler ligor och tävlingar av kanalens sportutbud. Det sportutbud som ingår här är till exempel Formula 1, NHL och Premier League. För Viaplay Total betalar du 449 SEK i månaden.  

Kan jag avbryta abonnemanget? 

När du väljer att skriva på ett abonnemang hos Viaplay så betalar du i förskott för din kommande månad, och detta är helt utan bindningstid. Du kan alltså avbryta en månad, för att sen starta igång det igen senare om så skulle önskas. Detta gör att du har stor valfrihet ifall du känner att du vill prova på ett tag utan att binda upp dig på lång tid direkt.

Vad visas inte från världscupen?  

Du kommer kunna se allt från världscupen med undantag från tävlingarna i Österrike och Schweiz som NENT Group inte har rättigheter till. Däremot så kommer dessa finnas med från och med nästa säsong då de nu är upphandlade av NENT Group.  

Hur skapar jag ett konto hos Viaplay?  

Det du behöver göra för att kunna titta på Viaplay vinter är att först skapa ett konto på Viaplay.se och där välja vilket av de abonnemang som de erbjuder som passar dig och vad du vill se som mest. 

De första två veckorna är gratis, och efter så kommer det automatiskt att dras pengar och detta kommer ske varje månad fram tills att du väljer att avsluta abonnemanget. Det är med andra ord otroligt lätt att skapa ett konto och börja streama sporter och program. Gör som många andra redan gjort och börja abonnera på Viaplay vinter för att kunna ta del av alla dina favorit vintersporter i realtid! 

Lämna en kommentar