Vem vinner Fotbolls-VM 2022 i Qatar?

Årets största sport-evenemang Fotbolls-VM 2022 kickstartar den 20 november i Qatar för tålmodiga fans världen över. Oddsen för Fotbolls-VM pågår ständigt och vem som tippas bli vinnare ser olika ut beroende på vart du tittar. Vilka landslag står lite högre i kurs och vad är oddsen för dessa?  

I denna artikel går vi igenom hur du kan läsa på om oddsen för Fotbolls-VM i Qatar och vem som mest sannolikt kommer vinna turneringen! 

Hur länge spelas Fotbolls-VM? 

Fotbolls-VM spelas från den 20 november fram till den 18 december med 32 deltagande lag som är uppdelade i åtta grupper. Denna indelning har skett via en lottning och de två lag som ligger högst i tabellen går vidare till finalspel.  

Därefter kommer både första-och andraplatsen avgöra vilket lag som man sedan kommer ställas mot i åttondelsfinalen. VM spelas alltså under samma premisser som tidigare turneringar i kampen att vinna mästerskapet.  

Hur ser oddsen ut för årets Fotbolls-VM? 

Genom att titta på statistik över hur oddsen ser ut för Fotbolls-VM kan man tydligt se att några lag är favorittippade. Det finns ett flertal starka landslag som redan nu står som favoriter till att vinna turneringen. Detta gör att det i slutändan kan bli svårt att kunna tippa om vilket lag som till slut tar hem pokalen. 

Ett av dessa landslag är Brasilien. Detta är inte så oväntat med tanke på landets tidigare spel och skickliga fotbollsspelare. I år är det exakt 20 år sedan som Brasilien vann sin senaste VM-titel år 2002.

Även Frankrike, Argentina, England och Spanien ligger högst på listorna för tippade vinnare hos bettingbolagen. En tydlig trend visar på att många idag lägger sina kort på Brasilien som vinnare. Detta är dock helt omöjligt att säga då allt kan hända under matcherna.  

Hur spelar du på Fotbolls-VM? 

Om du, som många andra fotbollsfans vill spela på ditt favoritlag eller en specifik match i VM, så kan du göra detta antingen online via en mängd olika bettingsidor eller i en fysisk spelbutik för den som föredrar.  

Om du inte känner att du kan förutspå redan nu hur du tror turneringen kommer sluta kan du välja att spela på hur du tror att en specifik match kommer att sluta. Om du dock tror dig veta vem som kommer kamma hem årets guld kan du spela på ett så kallat vinnarspel där du på förhand tippar på antingen vilket landslag som vinner sin grupp eller hela VM. 

Om du har flera i din vänskapskrets som är sugna på att spela kan ni även gå in fler till en större satsning, vilket kan leda till en större vinst. 

Jämför oddsen på olika bettingsidor 

För att du ska kunna spela bättre är det en god idé att läsa på och jämföra olika odds på marknaden för årets Fotbolls-VM. Lyckas du bra med detta har du större chans att kunna förutse vinnaren.

När du spelar på en bettingsida kan du antingen välja att spela med eller utan ett konto. Med både BankID och Swish som alternativ gör ditt spelande både snabbare och enklare att kunna spela på de odds du vill. 

Det är svårt att kunna avgöra vilken bettingsida som har de bästa oddsen för dig att spela på, då det kan skilja sig åt beroende på vilket spel som du vill spela på. Några populära bettingsidor med höga odds är dock Bet365 och Betsson.

Ju mer tid du är beredd på att lägga ned och jämföra dina alternativ, desto bättre odds och välkomstbonusar kan du hitta när du väl vill spela.

Lämna en kommentar