Hur bettar jag på SHL?

Hur bettar jag på SHL? – Att titta på hockey är för många en självklarhet hela vintern. Det är en snabb sport och det händer mycket och därför väldigt roligt att titta på. Sverige har under lång tid varit väldigt bra på ishockey och vi har en stark tradition av att hylla och uppmärksamma hockey. Speciellt i de nordligare delarna av vårt avlånga land. För att göra det ännu roligare så går det att betta på Hockey och framförallt då SHL som är den svenska högsta ligan. När du bettar så finns det flera olika sidor som erbjuder bettande och du kan välja mellan många olika spel. Du kan dessutom sitta live och betta vilket gör att det känns som att du är en del av det som händer.

Vilka sidor kan du betta på?

Eftersom SHL är så populärt så har alla de största bettingsidorna betting på denna liga. Finns det pengar att tjäna så kommer det att finnas bettingsidor där, det kan du nästan vara säker på. Det finns bland annat på Svenska Spel, Expekt, Campobet, Bet365 och Comeon. Det är ungefär samma sak på alla sidor och det är mest en vanesak vilken sida du väljer att spela på. Det kan vara värt att kolla upp vilken sida som erbjuder högst odds för tillfället dock, det kan skilja sig mellan olika matcher. Det är människor som bestämmer oddsen och tror du då att de har fel så kan du tjäna mer gnom att titta runt bland olika sidor. En av de bästa saker med att betta på nätet gentemot att betta på gammalt vis i butik är att det är enkelt att byta bettingsida. Du behöver inte känna att du är fast på en sida bara för att du har börjat spela där.

Olika typer av spel

Det vanligaste är att betta på vem som vinner matchen. Det gör du enklast genom att kryssa i 1, X eller 2 precis som vanligt. Sedan finns det även andra sätt. Du kan som sagt betta live och då kan du välja att betta på nästa utvisning, nästa mål, nästa målgörare och så vidare. Här kan det skilja en del mellan olika sidor så det kan vara värt att undersöka vem som har de roligaste live-spelen om det är det som tilltalar dig. Det du vill åt är att ha så höga odds som möjligt på de spel som du tror kommer gå in.

Det är också vanligt att kombinera spel. Då kan du välja flera matcher och betta vem som kommer att vinna i respektive match. Det gör det svårare att vinna såklart men om du har rätt på alla matcher så kommer utdelningen bli så mycket högre. För att räkna ut ditt sammanlagda odds så tar du bara varje enskilt odds och multiplicerar. Det behöver naturligtvis inte du gör utan det gör bettingsidan åt dig. Även om du tar många matcher med låga odds så kommer du komma upp i ett ansenligt odds till slut då det sammanlagda oddset sticker iväg mer och mer. Dock blir det såklart svårare att ha alla rätt då skrällar händer titt som tätt i sport.

Ha roligt när du spelar och spela gärna tillsammans med andra. Det går att göra andelsspel vilket är att man lägger ihop pengar ett kompisgäng eller kanske i familjen och lägger ett större spel. Då har man chans att vinna mer eller lättare att vinna. Det är mest populärt när det finns möjlighet att gardera och på så sätt lägga ett större spel. Förhoppningsvis spelar de flesta för att ha roligt och inte för att tjäna stora pengar.

Lämna en kommentar