Det är värt att gå upp tidigt för att njuta av en vintermorgon

Vintermorgonens luft är kylig och skarp, men den är också uppfriskande. Det är något med att andas in det första djupa andetagen av kall luft som bara känns så bra. Det är som om all stress och alla bekymmer i världen bara smälter bort för en liten stund.

Det är härligt med promenader på vintermorgnar, även om man måste klä på sig ganska mycket. Men det kan det vara värt, för det är något så fridfullt med att vara omgiven av naturen när den är täckt av snö. Allt ser så vackert och fridfullt ut.

Senare när man ska ut till bilen och allt är fruset kan det vara jobbigt. Men om du tar några minuter på dig att avlägsna is från bilrutorna ordentligt sparar du tid och besvär i längden. 

Isskrapa med tryck – en detalj som kunden kommer ihåg

Det är därför en isskrapa är så viktig att ha i bilen. Men många glömmer att skaffa en och det är inte direkt en produkt man är sugen på att köpa. Men om ditt företag är ute i god tid och ger bort en isskrapa med tryck kommer den garanterat att bli använd av kunderna hela vintern. Det är ett enkelt och ett relativt billigt marketing trick som du kan använda för att synas bättre. Varje gång kunden står där med en isig ruta är det din logga, ditt företag som räddar morgonen. 

Det finns även många olika typer av isskrapor du kan ge bort, så du kan välja den som matchar ditt företags image bäst. Det finns simpla isskrapor där du kan få ert företags logga tryckt över hela, eller om ni vill ha en specifik bild på dem. Sedan finns det isskrapor med en inbyggd P-skiva, vilket är en fantastiskt bra uppfinning. Dina kunder kommer tacka dig när de åker in på en okänd parkering som kräver P-skiva och kommer på att de faktiskt har en från er! Det finns även isskrapor i återvunnen plast ni kan trycka er logga på, på så vis tänker ni även miljösmart när ni marknadsför er. 

Du kan ge bort isskrapor tillsammans med en faktura du skickar eller så kan du ge bort dem i en giftbag på olika mässor där du presenterar ditt företag. När du ger bort en isskrapa med tryck av ditt företag kommer ni garanterat bli ihågkomna. Till vem det än är så är det ett utmärkt sätt att synas mer!

Du har väl inte glömt vinterdäcken?

Vinterdäck på bilen ger dig extra grepp, men de gör också körningen bekvämare tack vare sin mjukare sammansättning. Om du bor i ett område med kalla vintrar är vinterdäck ett måste. De ger extra grepp på isiga och snötäckta vägar och gör det lättare och säkrare att köra. De gör också körningen bekvämare tack vare sin mjukare sammansättning, som absorberar stötar och gropar bättre än vanliga däck.

Om du är osäker på om vinterdäck är rätt för dig, prata med din lokala däckhandlare eller bilmekaniker. De kan hjälpa dig att välja rätt däck för din bil och dina kör behov.

Lämna en kommentar