Betta på MMA och UFC

Betta på MMA och UFC – MMA har de senaste åren blivit allt mer populärt. Det är inte bara sett som ett sätt för människor att få misshandla varandra utan är en respekterad sport. I och med att det har blivit mer och mer accepterat så är det flera stora bettingsidor som har börjat erbjuda spel på detta. De allra flesta av de stora sidorna erbjuder faktiskt spel på MMA och UFC. MMA står för övrigt för Mixed Martial Arts och UFC för Ultimate Figthing Championship. Hur kan du då betta på detta?

Hitta den sida med bäst odds

Som all annan sport så gäller det att hitta den sida som erbjuder dig bäst odds. Odds är det som avgör hur mycket du vinner när du vinner. Den som skapar spelet sätter ett odds på hur troligt det är att en viss match ska få ett visst utfall. Låt säga att boxare A är bäst i världen och boxare B är en som ingen har hört talas om. Då kommer oddset på att boxare A vinner matchen vara mycket lågt för att det är det mest troliga utfallet av matchen. Å andra sidan så är oddset på boxare B väldigt högt. Detta odds är det du vinner. Ifall oddset på boxare A är 1.05 så är det väldigt lågt och du vinner 1.05 gånger alla pengar du har satsat. Satsar du 100 kronor så vinner du då 5 kronor. kanske inte så mycket men det är nästan säkert att du vinner. Boxare B kanske har ett odds på 10 vilket gör att du vinner det du satsar gånger 10. Det är inte så troligt att du vinner över huvud taget men om du gör det så tjänar du bra med pengar.

Bland annat Svenska Spel och Unibet

Både Unibet och Svenska spel erbjuder spel på MMA och UFC. Dessa två är giganter inom spelvärlden och de har spel inom det mesta. MMA och UFC avgörs ofta å stora galor. Det är inte som andra sporter där det är match någon gång i veckan utan det brukar vara stora galor med många matcher där det alltid finns en match som sticker ut lite extra. Det finns alltid en huvudmatch som är den som dras mest publik men de andra matcherna är nästan lika bra ofta. Inför dessa stora galor så erbjuder både Unibet och Svenska Spel, det finns även andra, spel på alla matcher. I god tid kommer det att komma ut odds på alla matcher så att du kan tänka över ditt spel och undersöka vem du tror kommer att vinna.

När började UFC

Boxning är som vi vet väldigt gammalt och har varit en etablerad sport länge. Riktigt så är det inte med MMA och UFC. Det var först på 1990-talet som det började bli populärt och det var såklart i USA det började. Den första riktigt stora galan som var organiserad och accepterad av alla arrangerades i Colorado1993. Sedan dess har det ökat och ökat i popularitet och nu är det en av världens största sporter. Det finns många olika viktklasser att tävla i.

De bästa figheters

De bästa fighters i världen just nu är Khabib Nurmagomedov och Jon Jones. De är rankade etta respektive tvåa. Det fungerar oftast så att den som är etta fortsätter att vara det tills det att hen förlorar en titelmatch och den som vinner då tar över vinnarbältet. Det är därför inte helt otroligt att det inom en överskådlig framtid kan vara så att vi får se en match mellan Jon Jones och Khabib Nurmagomedov där det avgörs vem som faktiskt är världens bäste.

Lämna en kommentar