5 fördelar med bettingsidor med svensk licens

För dig som älskar att satsa pengar online så finns det inget bättre än svenska bettingsidor, klicka här för att se de bästa. Du hittar inte bara de bästa oddsen utan även ett otroligt bra utbud av såväl sport som underhållning att satsa dina pengar på.

Du hittar alla spelbolag med en svensk spellicens på Spelinspektionens hemsida. Dessutom har alla svensklicensierade spelsidor Spelinspektionens logga väl synlig på framsidan. Låt oss ta en närmare titt på de fem största fördelarna med att välja svenskt spel.

1. Generös välkomstbonus för nya spelare

När du registrerar dig på bettingsidor med svensk spellicens blir du ofta erbjuden en generös välkomstbonus. Med bonusen kan du upptäcka vad spelsajten går för och testa att betta helt gratis. Givetvis får du behålla dina vinster även när du vinner med hjälp av välkomstbonusen!

På bettingsajter får du ofta ett free bet eller så kallade gratisspel. Du kan även få en summa pengar att betta med. Vanligtvis finns det regler för vilka odds du får betta på – men gratis är alltid gott!

2. Brett utbud i alla sportsbooks 

Det är ingen hemlighet att svenska bettingsidor har riktigt bra odds. Du kommer dessutom att upptäcka att det finns ett otroligt bra utbud av sporter i princip alla sportsbooks. Oavsett om du vill satsa på ishockey, fotboll, tennis eller rugby så finns det spel för dig. 

De flesta spelbolagen bjuder dessutom på schyssta funktioner såsom livespel och livestreaming, något som tar din betting till nästa nivå!

3. Svenska bettingsidor ger tryggt och säkert spelande

En otroligt stor fördel med att spela på bettingsajter med svensk licens är att de är trygga och säkra för dig som spelare. Alla sajter drivs av olika spelbolag och dessa står i sin tur under strikt övervakning av svenska Spelinstitutet. 

På en svensk spelsida behöver du inte oroa dig för huruvida du kommer att få dina pengar utbetalda eller inte. Det finns dessutom gott om möjligheter att begränsa ditt spelande, vilket är bra för dig som lätt rycks med i spelyran. Spelinspektionen ser helt enkelt till att spelbolagen är schysta mot sina spelare!

4. Otroligt snabba uttag

Snabba transaktioner är något som alla älskar. Svenska spelbolag har därför gjort det riktigt enkelt för spelare att sätta in och ta ut pengar. 

De betalningsmetoder som erbjuds är vanligtvis Swish eller Trustly. Båda gör det möjligt för dig att sätta in och ta ut pengar med hjälp av ditt BankID. Insättningen går på några få minuter och när du begär ett uttag tar det oftast inte mer än max 15 minuter innan du får in pengarna på ditt konto. 

5. Skattefria vinster hos svenska bettingsidor

En av de största fördelarna med att spela på svenska bettingsidor är givetvis att du får helt skattefria vinster! Det belopp du vinner är alltså exakt den summa du kan få in på ditt bankkonto om du väljer att plocka ut pengarna. Hur bra är inte det?

Skattefria vinster innebär att du slipper du rapportera in dina vinster till Skatteverket och ta upp dem i din deklaration. Det gör det mycket enklare och roligare att spela!

Lämna en kommentar